Den ultimata komedin

Komedifilmer, komediserier, roliga historier, roliga bilder, ja all komedi som jag någonsin upplevt mäter sig inte med stå-upp komedi. Det är så grymt roligt att se profesionella komiker ställa sig på scenen och halvt följa sitt program, halvt improvisation. De känner av publiken och skapar komedi utöver publikens reaktioner, de vet efter ett tag vad publiken vill ha och använder det som ett återkommande inslag under hela föreställningen.

Det är något som aldrig sker i filmer eller serier, där är föreställningen skapad i förväg, och du som åskådare har inte en chans att påverka innehållet. Missförstå mig inte, jag gillar komedifilmer och serier, men stå-upp komedin är bättre!

Några favoriter bland stå-upp komikerna är Dave Chappelle, Pablo Francisco, Jim Gaffigan och Conan O'Brien(hans monolger på Late Night är hysteriskt roliga!). Ett bra sätt att upptäcka bra stå-upp komiker är att hålla koll på alla talkshows som sänds på kvällarna. Där har jag sett många bra komiker(bland annat de tidigare nämnda) uppträda. Tyvärr glömmer man bort vissa namn och får hoppas man har tur att stöta på dem igen.

Håller ni läsare med om att stå-upp komedin är den bästa?

Kommentarer
Postat av: axling

Stå-upp komedi är kul, riktigt kul vissa tillfällen :D
men det finns såklart ändå filmer som är otroligt roliga med.
det där måste nog vara den sämsta beskrivda åsikten än så länge xD

2008-03-24 @ 12:00:35
URL: http://axling.blogg.se/
Postat av: Jenny

Conan o' Brien är för bra! :D

2008-03-25 @ 14:13:07
URL: http://retry.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0