Storstadspanik

Igår vad jag med min flickvän och delar av hennes familj till Sveriges näst största stad. Göteborg. Väldigt trevlig stad måste jag säga. Vacker arkitektur och framförallt spårvagnar som är myglarens väg till fortskaffningsmedel. Bara att sätta sig och åka dit man vill, ingen hindrar dig. Vi hade länet runt-biljet men var det någon som kollade den på någon av resorna? Nej verkligen inte.

Hursomhelst, roligt att gå i affärer och kika, särskilt affärer man inte här i närheten av hemmet. Men jag tröttnar efter tre butiker och förstår inte hur personer kan leva i storstäder. Folkmassor charmar inte mig, det minsta. Det slutade med att vi armbågade oss igenom folk motströms för att komma till de affärer vi ville se. Hur roligt är det på en skala?

Men i överlag är det trevligt med fina storstäder, men folkmassor är inte alls lika trevligt. Mitt sug att se New York försvann nästan. Visst vill man se sevärdheterna, men inte trängas med några tusen andra personer per gata. Då tar jag hellre en flygtur i en privat helikopter och ser staden från ovan. Inte för att det kommer hända, men man får väl drömma?

Att vara slö

Att vara slö är väldigt jobbigt. Du lägger dig dagen före med förväntningar på morgondagen och vad du ska göra. Jag gick och lade mig och tänkte vara riktigt produktiv efter en natt med god sömn. Vad händer då?

Vaknar upp, får hjärnsläpp på skoluppgiften i fråga och vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Spenderar hela förmiddagen med att stirra ut genom fönstret och försöka få insperation till mitt arbete. Inget händer! Frustrationen är ett faktum.

Tillslut får jag en idé, tack och lov. Nu återstår det bara att genomföra den.

Lättare sagt än gjort.

Vill ni hålla koll?

Tyvärr kommer jag av mig i mitt bloggande. Mycket annat som är i vägen för mitt skrivande. Jag tänkte skriva lite hur ni kan gå tillväga för att bevaka mina andra skapande aktiviteter här på nätet. Det är ju trots allt mycket som händer.

Skrivande

Först och främst så skriver jag för en tv-spelsida vid namn Pixelplayer.se. Där kan ni läsa mina recensioner, krönikor och nyheter och det som rör tv-spel. Vi är några stycken i redaktionen som skriver mest för att det är roligt, inga pengar iblandade. Vi har ett aktivt forum med trevliga medlemmar och uppdaterar sidan flera gånger per vecka med de senaste recensionerna, nyheterna och mycket annat. För att komma till sidan följ denna länk: http://www.pixelplayer.se/index.php

Pratande
måndagar klockan 19:00 sänder jag och Malin Söderberg radio direktsänt via lokalnätet och internet, vi kallar programmet Gamestation. Det handlar om tv-spel det med, såklart. Vi har en stor lyssnarskara som offrar deras öron för våran skull. Det speciella med programmet är att vi snappar upp kommentarer ifrån vår blogg och för diskussioner med några av lyssnarna i direktsändning. Vi brukar även ringa upp spelare och ha gäster i studion som snackar spel med oss. Vi kör olika teman varje vecka så det blir aldrig långtråkigt! Såklart spelar vi spelmusik mellan vårat snackande. För att komma till vår blogg med information om sändingar och teman så följer ni denna länk: http://gamestationfalun.blogspot.com/

För att kompensera mitt slöa skrivande här på bloggen så är ni väldigt välkommna att läsa och lyssna på mig via sidorna ovanför! Om inte, kommer jag tillbaka med ett helt vantligt blogg-inlägg snart!

RSS 2.0